O MENI

»Forrest of Life«
for the rest of your life.
»Ljubim gozd in verjamem v njegove čarobne in pozitivne učinke na dobro počutje, kar pa je tudi bistvenega pomena za dober, mladosten, svež in zdrav izgled. Pri formuliranju kozmetičnih izdelkov »Forrest of Life« sem veliko sestavin uporabila prav iz gozda, ker vam s tem želim približati višjo raven občutenja gozda in pozitivni psihološki vpliv gozda na človeka.«
Brigita Oblak, lastnica in izumiteljica naravne luksuzne kozmetike »Forrest of Life«

Sem Brigita Oblak, magistra inženirka gozdarstva, z zlatim priznanjem iz kemije in opravljenim 70 urnim intenzivnim tečajem formuliranja naravne kozmetike. Sem tudi mamica 2 letnemu Vorancu in soproga čudovitemu Jaku. Že od malega občudujem in spoštujem naravo, ki me navdihuje na vsakem koraku. Moja prva in velika ljubezen pa je gozd. V prostem času že 15 let nabiram zelišča, prebiram knjige o zeliščih, gozd kot ekosistem in njegovo delovanje pa sem do potankosti spoznala v času študija.

Ljubezen do gozda me je pripeljala do naravne kozmetike. Forrest of Life je v Sloveniji ročno narejena luksuzna naravna kozmetika. Vsi Forrest of Life kozmetični izdelki so narejeni iz samo najboljših naravnih sestavin. Vašo kožo naredi mehko, jo neguje in nahrani. Vključiti sem skušala čim več sestavin, ki prihajajo iz čistega in neokrnjenega gozda, Zasnovani so z mislijo, da nahranijo, pomladijo in poživijo kožo uporabnic in jim obenem nudijo popolno sprostitev. Počutile se boste, kot da ste se umile z jutranjo roso z gozdne jase.

Z uporabo izdelkov Forrest of Life boste začutile svežino gozda, ki je obogatena s številnimi hranljivimi in eteričnimi olji.

Kozmetika ustreza vsem zahtevanim standardom s področja naravne kozmetike. Izdelki so primerni tako za nego zdrave kože kot tudi občutljive, zrele ali problematične kože. Privoščite svoji koži le najboljše!

– ročno izdelana slovenska naravna kozmetika

– primerno tudi za občutljivo kožo

– naravne učinkovine

– izdelki niso testirani na živalih